skip to Main Content
Ο Ομιλος HotelBrain και πάλι στην κορυφή των World Travel Awards

Ο Ομιλος HotelBrain και πάλι στην κορυφή των World Travel Awards

Την πιο δύσκολη χρονιά για τον Ελληνικό τουρισμό, ο Όμιλος HotelBrain κατάφερε να αποσπάσει και πάλι το βραβείο της Κορυφαίας Εταιρείας Διαχείρισης Ξενοδοχείων στην Ελλάδα (Greece’s Leading HotelManagement Company). Είναι η 6η φορά στη σειρά που ο σημαντικότερος θεσμός βραβείων παγκοσμίως στον Τουρισμό, τα World Travel Awards, τιμά τον Όμιλο με το συγκεκριμένο βραβείο.

Φέτος η απονομή πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, οπότε και ανακοινώθηκαν οι μεγάλοι νικητές του Τουρισμού, μέσα σε μια χρονιά που η επιβράβευση και η αναγνώριση έχουν άλλη βαρύτητα.

Για μια ακόμη φορά, οι σημαντικότεροι εκπρόσωποι του Τουρισμού έδωσαν το παρών, φέτος μπροστά από τις οθόνες τους, προκειμένου να παραλάβουν το βραβείο τους. Το 2020 υπήρξε και για τον Όμιλο HotelBrain μια κρίσιμη χρονιά μέσα στην οποία παρά τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες, κατάφερε να σταθεί στο ύψος της περίστασης, να προσφέρει ασφάλεια και μια άριστη εικόνα των ξενοδοχείων του. Το φετινό στοίχημα που κερδήθηκε καθώς και η επισφράγιση που προκύπτει και από αυτό το βραβείο αποτελούν κίνητρα για περεταίρω εξέλιξη και ανάπτυξη.

Back To Top