skip to Main Content
Ο όμιλος HotelBrain στο MR&H

Ο όμιλος HotelBrain στο MR&H

Ο όμιλος HotelBrain συμμετείχε στη σημαντικότερη ίσως διοργάνωση γύρω από τον τουρισμό και το real estate, το διεθνές Mediterranean Resort & Hotel Real Estate Forum (MR&H). Μέλος του International Hotel Investment Forum (IHIF), το MR&H που φέτος πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Hilton της Αθήνας, αποτελεί σημείο συνάντησης για τον κόσμο του τουρισμού και ένα εύφορο πεδίο για ανταλλαγή απόψεων, ενημέρωση πάνω στα νέα σημαντικά projects του κλάδου και σύναψη νέων συνεργασιών. Πάνω από 400 σημαντικές διεθνείς προσωπικότητες του κλάδου συμμετείχαν και φέτος προκειμένου να συζητήσουν τα νέα δεδομένα της φιλοξενίας και τις επενδυτικές εξελίξεις στη Νότια Ευρώπη και τη Μεσόγειο. 



Ο Πρόεδρος και Ιδρυτής του Ομίλου HotelBrain, Πάνος Παλαιολόγος, παρουσίασε στο πλαίσιο του πάνελ με τίτλο «Tour de Resorts- Case Study» το επιτυχημένο και πολυσυζητημένο project «Mr&Mrs White Paros». Πρόκειται το ξενοδοχείο στη Νάουσα της Πάρου που απέκτησε ο Όμιλος το 2016 και μέσα σε μία χρονιά κατάφερε να το μεταμορφώσει κυριολεκτικά, να το επανατοποθετήσει στην αγορά με νέα ονομασία και να εκτοξεύσει την εμπορική του αξία. Το 2018 το property πωλήθηκε στην επενδυτική εταιρεία Briq Properties, μια συναλλαγή που αποτέλεσε success story και για τις δύο πλευρές. 

Το brand boutique ξενοδοχείων Mr&Mrs White, που εμπνεύστηκε ο όμιλος HotelBrain, συνεχίζει να εξαπλώνεται στην Ελλάδα και να ισχυροποιεί την επωνυμία του. Αυτή τη στιγμή λειτουργούν ξενοδοχεία Mr&Mrs White εκτός από την Πάρο, στην Τήνο, την Κρήτη και την Κέρκυρα, ενώ στα άμεσα σχέδια του Ομίλου είναι να επεκτείνει το concept «MMW» στην Σαντορίνη και τη Μύκονο. 

Ο όμιλος HotelBrain, ο μόνος που εφαρμόζει το μοντέλο διαχείρισης white flag, αποδεικνύει έμπρακτα την αξία και τη σημασία του να διατηρεί την επωνυμία του εκάστοτε ξενοδοχειακού brand ισχυροποιώντας το και επιτρέποντας του να διαδραματίζει ανεξάρτητο ρόλο στην αγορά.

Back To Top